Zkoeltechniek Airconditoning service Staat garant voor een optimaal en duurzaam binnenklimaat.

Zkoeltechniek levert en monteert airco’s voor particulieren en voor de zakelijke markt. Onze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen en zijn van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. 

De airco’s zijn stil, zuinig en hebben een optionele wifi-module zodat ze vanaf afstand bedienbaar zijn. De airco’s zijn voorzien van het milieuvriendelijke R32 gas en zeer energiezuinig. 

Na aankoop wordt de airco binnen een week bij u gemonteerd met een standaard basispakket, Uitbreiding op dit pakket is mogelijk. 

Voor alle airco’s geldt een garantietermijn van 3 jaar, Ook kunt u bij ons terecht voor service op door ons gemonteerde airco’s

Reviews

Installatie airco’s
Lees verder
zkoeltechniek levert topwerk en echte vakmanschap. Zo kom je ze tegenwoordig niet meer tegen! Ze hebben bij mij 2 nieuwe airco’s gemonteerd, leidingen op maat gemaakt en gevacuumeerd. Geen detail laten ze achterwege. Alles netjes afgewerkt, geïsoleerd en opgeruimd. Echt topwerk. Een oude airco die al aanwezig was en een slechte installatie had, hebben ze opnieuw geïnstalleerd en gelijk onderhoud op uitgevoerd. Die kan er nu ook weer jaren tegenaan. Heel blij met hun werk en raadt ze zeker aan bij anderen.
Aanleggen van een airconditioning
Lees verder
Na aanvankelijke Aarzeling toch de klus aan dit bedrijf Gegund. In tegenstelling tot andere bedrijven gaan ze samen met jou als klant op zoek naar de beste oplossing gegeven het beschikbare budget. Ik ben zeer te spreken over hun werkwijze en de manier van benadering. Niet opdringerig zoals de meeste bedrijven. Na afloop Van de werkzaamheden de boel netjes opgeruimd alle overtollige materiaal en afval keurig meegenomen. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf Ik zou een ieder aanrader met hun te praten voor een besluit wordt genomen. Top
Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Multisplit
Lees verder
Heel goede ervaring met Zkoeltechniek gehad. Hebben heel goed werk geleverd tegen een eerlijke prijs. Komen afspraken goed na en communiceren duidelijk. Komt heel professioneel en klantgericht over. Ze geven garantie voor drie jaar en komen over half jaar terug voor gratis onderhoud en om nog iets aan te passen. Zoek niet verder en kies voor Zkoeltechniek!
Air conditioning: Nieuwe installatie
Lees verder
Snelle en duidelijke communicatie, goede producten, aardige medewerkers die hard gewerkt hebben en alles weer netjes achterlieten, nadat ze alles duidelijk hadden uitgelegd.
Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Monosplit
Lees verder
Mooie Samsung airco geplaatst. Buitenunit van deze 3.5kW Samsung is heel compact en stil. Zkoeltechniek was op de afgesproken tijd aanwezig, en heeft heel netjes gewerkt. De installatie is goed afgewerkt. Na afloop zijn alle spullen, dozen, etc netjes meegenomen.
Previous
Next
Scroll naar boven