Montage

Onze adviseur komt in een oriënterend gesprek langs om de situatie in kaart te brengen. Hierbij wordt er gekeken om welke ruimtes het gaat, of het om vaste of mobiele units gaat en welke merken in ons aanbod daarop aansluiten.

Onze installateur komt bij u langs om het airconditioning systeem te monteren. Hierna loopt de installateur de unit(s) met u door en legt uit hoe u ze het beste kan bedienen. We Laat uw installatie altijd gebeuren door een erkende installateur, aangezien het koudemiddel erg schadelijk is voor het milieu. Wij houden ten alle tijden rekening met het duurzaam aanbieden en installeren van airconditioners.

Wij adviseren en installeren volgens de Rivm norm! Veiligheid voor u en ons.

Service

Zkoeltechniek Biedt u landelijk 24/7 service voor uw Airconditioning installatie. Wij adviseren en installeren volgens de Rivm norm! Veiligheid voor u en ons. Na aankoop wordt de airconditioning & warmtepompen binnen een week bij u gemonteerd met een standaard basispakket, Uitbreiding op dit pakket is mogelijk. Voor alle airconditioning & warmtepompen geldt een garantietermijn van 3 jaar, Ook kunt u bij ons terecht voor service op door ons gemonteerde airconditioning & warmtepompen.

Onze merken

Wij werken uitsluitend met de beste merken! Wij adviseren en installeren volgens de Rivm norm! Veiligheid voor u en ons.

Alexandru Zarnescu
Alexandru Zarnescu
2023-10-20
Very nice work clean and fast
Buck de Groot
Buck de Groot
2023-08-28
Flexibel, klantgericht en vriendelijk. Zaeed en zijn team hebben bij ons op zolder een Airco geplaatst. De buitenunit is op een speciale plek geplaatst, uit het zicht, zodat ons aanzicht niet lelijker is geworden.
walter ouwerkerk
walter ouwerkerk
2022-11-07
Goed bedrijf denken erg goed mee met de wensen van de klant . Werken netjes en rustig geven duidelijk uitleg. Wij zijn dik tevreden
Petra Van Vliet
Petra Van Vliet
2022-10-25
Zeer tevreden over de plaatsing van onze Tosot airco. Werken zeer netjes en volgens afspraak. Gaan zeker voor een volgende airco weer bij dit bedrijf.
Margarita Martin
Margarita Martin
2022-08-13
Fijn bedrijf, klantvriendelijk, goed advies, ze denken met je mee. Snelle service. Werken erg netjes en geven duidelijk uitleg. Wij zijn zeer tevreden.
Noel Nieuwlands
Noel Nieuwlands
2022-08-06
Goede en snelle service. Zeer professioneel en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. Ook heel vriendelijk. Bij dit bedrijf blijf ik zeker klant!
aacustoms 070
aacustoms 070
2022-07-03
Dramatisch bedrijf! Airco gemonteerd..dag later lekkage. Dag daarna kortsluiting! Oplossing? Ho maar… beunhazen eerste klasse!
Marijke Van Veggel
Marijke Van Veggel
2022-06-14
Goed advies gegeven betreft watvoor soort airco je kunt gebruiken. Alles is heel netjes gemonteerd/geïnstalleerd en achtergelaten. Duidelijke uitleg over gebruik airco. Top team!!
Jeffrey Kappe
Jeffrey Kappe
2022-03-28
Fijn bedrijf, heel klantvriendelijk een aanrader.
Omar Aljobore
Omar Aljobore
2021-12-17
Zeer goede bedrijf heel er te vrede. Echt en aanrader

CONTACT

Neem gerust vrijblijvend contact op! Wij bieden landelijk 24/7 service voor uw Airconditioning installatie

EMAIL:

Info@zkoeltechniek.nl

TELEFOON:

06 28992230

ADRES:

Damweg 41L 4905 BS
Oosterhout


Scroll naar boven