Over Ons

Wij adviseren en installeren volgens de Rivm norm! Veiligheid voor u en ons.

Zkoeltechniek Airconditioning service Staat garant voor een optimaal en duurzaam binnenklimaat.

Wij leveren en monteren airconditioning & warmtepompen voor particulieren en voor de zakelijke markt. Onze airconditioning & warmtepompen kunnen zowel koelen als verwarmen en zijn van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De airconditioning & warmtepompen zijn stil, zuinig en hebben een optionele wifi-module zodat ze vanaf afstand bedienbaar zijn. De airco’s zijn voorzien van het milieuvriendelijke R32 gas en zeer energiezuinig.

Na aankoop wordt de airco binnen een week bij u gemonteerd met een standaard basispakket, Uitbreiding op dit pakket is mogelijk. Voor alle airconditioning & warmtepompen geldt een garantietermijn van 3 jaar, Ook kunt u bij ons terecht voor service op door ons gemonteerde airconditioning & warmtepompen.

Alexandru Zarnescu
Alexandru Zarnescu
2023-10-20
Very nice work clean and fast
Buck de Groot
Buck de Groot
2023-08-28
Flexibel, klantgericht en vriendelijk. Zaeed en zijn team hebben bij ons op zolder een Airco geplaatst. De buitenunit is op een speciale plek geplaatst, uit het zicht, zodat ons aanzicht niet lelijker is geworden.
walter ouwerkerk
walter ouwerkerk
2022-11-07
Goed bedrijf denken erg goed mee met de wensen van de klant . Werken netjes en rustig geven duidelijk uitleg. Wij zijn dik tevreden
Petra Van Vliet
Petra Van Vliet
2022-10-25
Zeer tevreden over de plaatsing van onze Tosot airco. Werken zeer netjes en volgens afspraak. Gaan zeker voor een volgende airco weer bij dit bedrijf.
Margarita Martin
Margarita Martin
2022-08-13
Fijn bedrijf, klantvriendelijk, goed advies, ze denken met je mee. Snelle service. Werken erg netjes en geven duidelijk uitleg. Wij zijn zeer tevreden.
Noel Nieuwlands
Noel Nieuwlands
2022-08-06
Goede en snelle service. Zeer professioneel en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. Ook heel vriendelijk. Bij dit bedrijf blijf ik zeker klant!
aacustoms 070
aacustoms 070
2022-07-03
Dramatisch bedrijf! Airco gemonteerd..dag later lekkage. Dag daarna kortsluiting! Oplossing? Ho maar… beunhazen eerste klasse!
Marijke Van Veggel
Marijke Van Veggel
2022-06-14
Goed advies gegeven betreft watvoor soort airco je kunt gebruiken. Alles is heel netjes gemonteerd/geïnstalleerd en achtergelaten. Duidelijke uitleg over gebruik airco. Top team!!
Jeffrey Kappe
Jeffrey Kappe
2022-03-28
Fijn bedrijf, heel klantvriendelijk een aanrader.
Omar Aljobore
Omar Aljobore
2021-12-17
Zeer goede bedrijf heel er te vrede. Echt en aanrader

CONTACT

Neem gerust vrijblijvend contact op! Wij bieden landelijk 24/7 service voor uw Airconditioning installatie

EMAIL:

Info@zkoeltechniek.nl

TELEFOON:

06 28992230

ADRES:

Damweg 41L 4905 BS
Oosterhout


Scroll naar boven